Planerade aktiviteter kommer senare.

Övriga planerade aktiviteter för 2021

 

 

Aktivitet för flickor 2021

Projektet planeras för att äga rum en kväll i veckan under sommaren och höstterminen, tre timmar per tillfälle. Vi riktar oss mot tjejer i åldrarna 12-16 år men vi välkomnar även flickor strax under 12 och strax över 16 år. Vi vill fokusera på tjejers hälsa och utveckling. Varje tillfälle kommer vi att göra en särskild aktivitet, det kan röra sig om tjejsnack, cirkus, dans, pyssel eller bakning. Vissa tillfällen kommer vi att ta med tjejerna ut från Gottsunda och t ex gå på bio.

Vi vill skapa en naturlig kontaktyta mellan tjejerna och oss och skapa trygghet att våga utvecklas och prata om sin tillvaro. Vi kommer samarbeta med socialtjänst och ungdomsjouren.

Aktiviteter för pojkar 2021

Projektet planeras för att äga rum en kväll i veckan under hösttermin tre timmar per tillfälle. Vi ser att behovet finns även under sommarlov och kommer därför att arrangera killkvällar under två-tre kvällar i veckan under hela sommarlovet. Projektet riktar sig mot killar i åldrarna 12 - 16 år men vi välkomnar även pojkar strax under 12 och strax över 16 år. Vi vill fokusera på killars hälsa och utveckling. Varje tillfälle kommer vi att göra en särskild aktivitet, det kan röra sig om fysiska aktiviteter såsom fotboll, badminton eller samarbetsövningar men också mycket fokus på välmående. Vissa tillfällen kommer vi att ta med ungdomarna ut från Sävja och tex gå på bio. Vi vill skapa en naturlig kontaktyta mellan killarna och oss och skapa trygghet att våga utvecklas och prata om sin tillvaro. Vi kommer samarbeta med socialtjänst och ungdomsjouren.

Höstlov 2021

Projektet planeras för att pågå under tre dagar under höstlovet 2021. Tre vardagar klockan 9 - 15 där vi erbjuder 60 barn i åldrarna 6 - 12 år testa på en mängd olika fritidsaktiviteter i sporthallarna i Gottsunda. Vi erbjuder aktiviteter däribland cirkus,
dans, badminton, fotboll med mera ingår. Lunch och frukt ingår varje dag. Vi kommer göra utflykter och ta med barnen, kanske till 4 H gården i Gränby.


Jullov 2021

Projektet planeras för att pågå under tre dagar under jullovet 2021. Tre vardagar klockan 9 - 15 där vi erbjuder 60 barn i åldrarna 6 - 12 år testa på en mängd olika fritidsaktiviteter i sporthallarna i Gottsunda. Vi erbjuder aktiviteter däribland cirkus, dans, badminton, fotboll med mera ingår. Lunch och frukt ingår varje dag. Vi kommer göra utflykter och ta med barnen kanske till 4H gården i Gränby.

 
Copyright © Rädda Barnen Uppsala. 2020

Vretgränd 18, Uppsala          Org.nr: 802002-8638            Swish  123 311 56 64 

Webbplatsen uppdaterad 220311